Στην ΕΡΤ ο δημοσιογράφος του ΡΙΚ  Ανδρέας Ιωσήφ

Στην ΕΡΤ ο δημοσιογράφος του ΡΙΚ  Ανδρέας Ιωσήφ

Ένας από τους σοβαρούς δημοσιογράφους του ΡΙΚ, ο Ανδρέας Ιωσήφ ενημερώνει τις τελευταίες νύχτες τους τηλεθεατές της ΕΡΤ για τις εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ.

Με αξιόπιστες πληροφορίες και μακριά από υπερβολές ο Ανδρέας Ιωσήφ στις παρεμβάσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ κερδίζει τις εντυπώσεις εκπροσωπώντας αξιοπρεπώς το ΡΙΚ δίδοντας τα γεγονότα στη σωστή τους διάσταση. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Κύπρου στα μεγάλα γεγονότα δείχνει ότι έχει δυνατότητες. Το ΡΙΚ αν δώσει κίνητρα στους ανθρώπους του, να τους αξιοποιήσει όσο καλύτερα γίνεται και με σωστή διαχείριση μπορεί να φέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE